Pusat Arsip Informasi KANTOR BERITA INDONESIA

Kamis, 07 Maret 2019

Lirik/Text & Arti "Syi'ir Tanpo Waton" KH. Moh. Nizam As Shofa | Syi'ir GUSDUR


KaBeIn,


Video "Syi'ir Tanpo Waton" Ciptaan KH. Moh. Nizam As Shofa dulunya disangka suara #GUSDUR karena suaranya yang mirip. LirikText & Arti "Syi'ir Tanpo Waton" KH. Moh. Nizam As Shofa (Gus Nizam) Astaghfirullah rabbal baroya Astaghfirullah minal khotoya Robbi zidni ‘ilman nafi’a Wawafiqni amalan sholiha Yarasullah… Salamun alaik Ya rafi’a syani wadaraji Athfatayyaji ratal ‘alami Ya uhailalju diwal karomi Ngawiti ingsun nglaras syi’iran Kelawan muji maring Pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan Duh bolo konco priyo wanito Ojo mung ngaji syareat bloko Gur pinter ndongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sengsoro Akeh kang apal Qur’an Haditse Seneng ngafirke marang liyane Kafire dewe dak digatekke Yen isih kotor ati akale Gampang kabujuk nafsu angkoro Ing pepaese gebyare ndunyo Iri lan meri sugihe tonggo Mulo atine peteng lan nisto Ayo sedulur jo nglaleake Wajibe ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman tauhide Baguse sangu mulyo matine Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan seri ngelmune Laku thoriqot lan ma’rifate Ugo haqiqot manjing rasane Al Qur’an qodim wahyu minulyo Tanpo tinulis biso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancepake ing jero dodo Kumantil ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh jeroan Mu’jizat Rosul dadi pedoman Minongko dalan manjinge iman Kelawan Alloh Kang Moho Suci Kudu rangkulan rino lan wengi Ditirakati diriyadohi Dzikir lan suluk jo nganti lali Uripe ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar narimo najan pas-pasan Kabeh tinakdir saking Pengeran Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podho rukun ojo dursilo Iku sunahe Rosul kang mulyo Nabi Muhammad panutan kito Ayo nglakoni sakabehane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan asor toto dhohire Ananging mulyo maqom drajate Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh swargo manggone Utuh mayite ugo ulese Sumber: https://ift.tt/2EFniFP https://ift.tt/2TjkWXn https://ift.tt/2bVzOlz https://ift.tt/2TnQJGE ▲▲▲ ▼▼▼ ✿✿✿ Channel #SebenarnyaIslam berisikan informasi seputar #Islam sebenarnya. Ikuti juga fanspage Sebenarnya Islam : https://ift.tt/2A2CcGX Dukung kami agar terus menjadi #ContentCreator dalam menyerukan berita Islam dengan subscribe channel Sebenarnya Islam. ▲▲▲ ▼▼▼ Semua cuplikan maupun gambar yang digunakan dalam video ini semata-mata digunakan untuk kepentingan kritik, komentar, pelaporan berita, pengajaran dengan merujuk pada 'fair use' atau penggunaan wajar. For copyright matters please contact us: perpustakaanindonesia.comgmailcom ✪✪✪ Copyright Disclaimer: ☑ Title 17, US Code (Sections 107-118 of the copyright law, Act 1976): All media in this video is used for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching under terms of fair use. ☑ All footage, & images used belong to their respective companies. ☑ Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

1 comments:

IONQQ**COM
agen terbesar dan terpercaya di indonesia
segera daftar dan bergabung bersama kami.
p1n bb:*58ab14f5

Komentar spam akan kami hapus